Projectmanagement

Het ontwerp is klaar, de aannemer is geselecteerd en de vergunningen zijn rond. De (ver)bouw(ing) van winkel, kantoor of horecapand kan beginnen. Studio Caris biedt ook de mogelijkheid om als projectmanager de bouw te begeleiden.

Bouwbegeleiding

Zo starten wij iedere (ver)bouw(ing) met een officiële bouwvergadering, waarin we zorgen dat voor de aannemer duidelijk is wat van hem verwacht wordt. De aannemer geeft aan hoe zijn planning eruitziet en wanneer de benodigde bouwmaterialen geleverd worden. Door de afspraken op papier te zetten, voorkomen we discussie achteraf.

Gedurende de bouw komen we regelmatig controleren of het bouwtraject volgens afspraak verloopt. De ervaring leert dat tijdens verbouwingen onverwachte dingen kunnen gebeuren. Zo kan er bijvoorbeeld achter de gesloopte muur opeens meer ruimte blijken te zitten dan gedacht, waardoor het ontwerp kan worden aangepast. Maar ook als de aannemer ingewikkelde vragen heeft over de technische uitvoering van het ontwerp neemt Studio Caris dit van u over.

casco ruimte Spare Rib Express Gorinchem