Over Studio Caris

Studio Caris is een (interieur)architectenbureau gespecialiseerd in het ontwerpen en verbouwen van winkel-, horeca- en kantoorpanden. Door het gebouw en de inrichting zó te ontwerpen dat het personeel er makkelijk zijn werk kan doen en klanten er graag nog wat langer blijven, dragen we bij aan het commerciële succes van onze opdrachtgever. Vanuit die filosofie realiseren we onder meer warenhuizen waar klanten makkelijk vinden wat ze nodig hebben, hotels en restaurants waar gasten en personeel zich thuis voelen of sportscholen waar sporters met plezier (of net iets minder tegenzin) naartoe gaan.

De ultieme retail-klantreis

Van inspiratiesessies en voorlopige schetsen tot gedetailleerde tekeningen waar de aannemer mee aan de slag kan, Studio Caris kan het hele proces begeleiden om te komen tot de ultieme klantreis in winkel, restaurant, museum of kantoor. Met 3D-design en virtual reality bieden wij opdrachtgevers de unieke mogelijkheid om al vroegtijdig de impact van verschillende ontwerpkeuzes te ervaren. Bovendien blijkt 3D-visualisatie een beproefd middel om investeerders te overtuigen. Tijdens het hele ontwerpproces werkt Studio Caris nauw samen met de opdrachtgever, die immers precies weet wat nodig is om zijn klanten goed te bedienen. Gecombineerd met onze ruime ervaring in retail- en horeca-ontwerp, komen we samen tot een sterk ontwerp.

Indrukwekkend portfolio

Studio Caris werkt voor opdrachtgevers als Spare Rib Express, Shell Convenience Retail, Albert Heijn, HEMA, Heineken Experience en diverse mkb-retailers en horecagelegenheden in Europa. Daarnaast is Studio Caris betrokken bij de herinrichting van de Waterloopleinmarkt in Amsterdam. We werken samen met een uitgebreid netwerk van onder meer projectmanagers, bouwkundig ingenieurs, andere interieurarchitecten, stylisten en technisch tekenaars.

Wat kan Studio Caris voor u betekenen?

Naast mooie retail, horeca en leisure opgaven kunnen wij u ook helpen met een krachtig ontwerp voor bijvoorbeeld uw hotel, waarin de kamers, bar, restaurant, receptie en kantoren zo zijn ontworpen dat men er prettig kan werken en verblijven. Of zoekt u een partner die meedenkt over de herontwikkeling van een winkelcentrum? Neem dan nu contact met ons op. Wij staan open voor alle mooie opgaven waar we van een ruimte een bijzondere plek van kunnen maken. ‘From space to place.’