Retailconceptontwikkeling

Ieder ontwerp en iedere verbouwing van een winkel-, horeca- of kantoorpand begint met een idee, een wens en randvoorwaarden.

In de conceptontwikkelingsfase werkt Studio Caris dit idee uit tot een concept dat past bij de ruimte en bij de producten die onze opdrachtgevers verkopen. Dit concept is een uitgangspunt voor de rest van alle facetten van het ontwerp; het is als het ware de kapstok waaraan het ontwerp van de ruimte hangt. Een sterk concept maakt immers van een ruimte iets bijzonders wat echt past bij de winkel of het bedrijf. En wij maken met plezier een krachtig concept waarin de ruimte(s) zo is (zijn) ontworpen dat men er prettig kan werken en verblijven.

Herontwikkeling en concepten voor franchiseorganisaties

Ook denken we bij Studio Caris graag met u mee over de herontwikkeling van een winkelcentrum, omdat we geloven dat deze plekken met uiteenlopende functies veel beter benut kunnen worden dan nu vaak het geval is. Of we werken samen met u aan een concept voor uw franchiseorganisatie, dat we steeds verder ontwikkelen met de ervaringen die we gaandeweg opdoen.

Is het concept volledig naar tevredenheid? Dan starten we met de volgende fases:
• Visualisatie
• Ontwerp
• Projectmanagement

Studio-Caris-schets-indeling-waterlooplein-2017